Fire ETS
 
Trainingen voor Brandweer & BHV

 

 

Aanbevelingen

Ad van Wingerden
18-11-19 08:56:32
De vrijwillige brandweerkorpsen Asperen en Herwijnen van de gemeente West Betuwe zijn blijvend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Hiervoor waren de ondernemers rondom beide kazernes uitgenodigd voor een informatie avond over het werk van de brandweer.
In een boeiende en pakkende storytelling werden de ondernemers door Fire Ets (Ruud) meegenomen in het werk van de brandweer, van het verre verleden naar de toekomst. Het belang van voldoende vrijwilligers en de rol van ondernemers hierin werd op een ludieke maar ook serieuze wijze in beeld gebracht.
Dat het verhaal van Ruud indruk had gemaakt op de ondernemers bleek uit de vele positieve reacties aan het einde van de avond en de toezegging aan de korpsvertegenwoordigers dat men in het bedrijf ging kijken naar geschikte kandidaten om vrijwilliger te worden.
Ook voor werving van vrijwilligers is Fire Ets het juiste adres.
Geurts Conservenfabriek bv
12-11-19 09:39:51
Wij hebben Fire Ets leren kennen als een zeer deskundig bedrijf voor alle zaken die met brandbestrijding en hulpverlening te maken hebben.
Het zijn mensen uit de praktijk, hebben zeer veel kennis en kunnen deze ook juist toepassen.
Fire Ets heeft ons uitstekend geholpen met het updaten van ons Bedrijfsnoodplan. Ze hebben ons goed geadviseerd bij het nemen van maatregelen om de kans op brand te verkleinen.
Onlangs hebben ze (ook naar grote tevredenheid) een tweetal trainingen gegeven. De een was een voorlichting over ontruiming, de ander een training in reanimatie en brandbestrijding voor het gehele personeel.
Ze zijn dus echt van alle markten thuis!