Fire ETS
 
Trainingen voor Brandweer & BHV

Over ons

 Fire ETS  wordt gerund door Ruud van Hattum, in het dagelijks leven werkzaam als Specialist Opleiden & Oefenen (SOO) bij de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid werkeenheid Noord.

Inmiddels 35 

Inmiddels 36 jaar werkzaam in de brandweerwereld, waarvan ruim 20 jaar specifiek op het gebied van "vakbekwaam worden en vakbekwaam blijven". Actief in het reguliere brandweeronderwijs als docent en instructeur voor de leergangen Manschap A, Bevelvoerder en Oefencoördinator. Tevens docent op de aanvullende opleidingen Oefenleider en waarnemen/beoordelen. Hierdoor op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in het brandweerveld.

Gediplomeerd instructeur algemeen en -persoonlijke bescherming en diverse train the trainer programma's gevolgd op specifieke technische en tactische onderdelen zoals RSTV/straalpijpvoering en Basisprincipes Brandbestrijding.

Als Docent in bezit van het rijkscertificaat Docent incl. DPA aantekening van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Voldoende ervaring met deelnemers met verschillende leerstijlen en daarop aangepaste interactieve leervormen.

Coaching en leerwerkplekbegeleiding binnen de brandweer is één van de sterke punten van Fire ETS.

Ruud van Hattum kan u ook beheersmatig ondersteunen bij het maken van uitvoeringsplannen bijv. lokale implementatie van vakbekwaam worden en -blijven. Als Specialist Opleiden & Oefenen behoort dit tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Hieruit blijkt dat de fundering van Fire ETS goed is opgebouwd. Vakkennis en praktische ervaring zijn de garantie voor het succesvol uitvoeren van uw opdracht.

                                  

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Ruud van Hattum 

 

 LinkedIn profiel R. van Hattum