Fire ETS
 
Trainingen voor Brandweer & BHV

Training

Fire ETS speelt in op de behoefte en oefendoelen van uw korps/blusgroepen, door geheel verzorgde trainingen aan te bieden op een realistisch oefencentra. Dit doen wij met uiterste zorg voor kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Maar Fire ETS onderscheidt zich onder andere ook door trainingen te organiseren, denk hierbij aan profchecks voor alle functies binnen het functiehuis. Deze profchecks kunnen o.a. vorm gegeven worden door middel van de zogenaamde "straat-trainingen".

Een Straattraining is een training voor b.v. OvD-en en bevelvoerders. Op een locatie binnen uw verzorgingsgebied wordt door ons een scenario ontwikkeld  waar per dagdeel 3-4 functionarissen getraind worden. Hierbij wordt gelet op de technische- en tactische componenten maar ook op specifieke competenties zoals samenwerking, communiceren etc.

Ook de tijdrovende organisatie van Eind- en Slotoefeningen kunt u aan ons overlaten. Door de jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van dergelijke oefeningen kunt u ook op dit gebied kwaliteit van ons verwachten. In samenwerking met de oefen-opleidingscoördinator van uw korps maken wij uitdagende scenario's, rekening houdend met oefendoelen en budgetten. Eind- en slotoefeningen worden compleet verzorgd van draaiboek tot (schriftelijke) evaluatie.